Левски приема Ботев Пловдив в среща от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят започва

...
Левски приема Ботев Пловдив в среща от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят започва
Коментари Харесай

Левски мисли само за трите точки срещу Ботев

Левски приема Ботев Пловдив в среща от 12-ия кръг на efbet Лига. Двубоят стартира в 20:00 часа.

Левски влиза като любимец в мача поради моментната форма на отбора, както и от позиция на класирането. В момента „ сините “, водени от наставника Станимир Стоилов, заемат седмо място, само че с по-малко мачове заради присъединяване на отбора в европейските клубни шампионати. Левски има всички шансове да нападна и върха на класирането, стига да завоюва мачовете си. Както стана ясно, на мача ще бъдат допускани почитатели, което е извънредно добра вест за почитателите. Първоначално Левски бе осъден да семейства пред празни трибуни, само че откакто решението на ДК бе преразгледано, стана ясно, че Сектор „ А “  ще бъде затворен отчасти.

Контузеният до неотдавна Сонко Судберг, който към този момент организира занимания един до друг с всички останали и е доста допустимо да се завърне в игра за „ сините “. През вчерашния ден обаче за Левски не тренира младият халф Филип Кръстев, тъй че той остава под върпос за срещата. Дебют чака и новото попълнение - Абдулахи Шеху.

Ботев ще би трябвало да се оправя без санкции Джеймс Ето‘о, получил червен картон в мача със Славия, който " канарчетата " завоюваха с 1:0. " Жълто-черните ” играха над половин мач с човек по-малко, само че все пак солидното показване на целия тим и попадение на Елвис Ману допринесоха за успеха. Ботев се намира едвам на 13-то място в класирането на efbet Лига с 10 точки в 11 мача. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР